Το κάστρο των ΙωαννίνωνΣτο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος eTwinning, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Α' τάξης (σχ. έτος 2022-2023) συμμετείχαν στο πρόγραμμα "Castles, watchers of the past". Μεταξύ των δράσεων ήταν και η δημιουργία ενός ηλεκτρονικού βιβλίου που αφορά το κάστρο των Ιωαννίνων. Επισκεφτήκαμε το κάστρο, βρήκαμε πληροφορίες που αφορούν την ιστορία του, τις συζητήσαμε, φωτογραφίσαμε σημεία του και στη συνέχεια τα συγκεντρώσαμε σε ένα βιβλίο. Μπορείτε να δείτε το βιβλίο εδώ.

Επίσης, οι μαθητές προχώρησαν σε εικαστικές δημιουργίες του κάστρου.

Υπεύθυνη Εκπαιδευτικός: Δασκάλου Βασιλική (ΠΕ70)  

1η Ενημερωτική Συνάντηση Γονέων, 2023-2024

Tην Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 6.00 μ.μ. πραγματοποιήθηκε η 1η Ενημερωτική Συνάντηση Γονέων και Κηδεμόνων στην αίθουσα της Α' τάξης του Σχολείου μας. Τα θέματα που αναπτύχθηκαν στη συνάντηση είναι:

  • Προγραμματισμός- Στόχοι τρέχουσας διδακτικής χρονιάς -Τρόποι προσέγγισης
  • Εργασίες για το σπίτι.
  • Διαδικασία προσέλευσης και αποχώρησης μαθητών
  • Όμιλοι δημιουργικότητας
  • Περιγραφική αξιολόγηση μαθητών
  • Ενημέρωση γονέων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  • Λειτουργία ολοήμερων τμημάτων.

Υπεύθυνη εκπαιδευτικός: Παπαδοπούλου Κυριακή, ΠΕ70 

Καλό Πάσχα από την Α' τάξη, 2023Η A' τάξη σας εύχεται "Καλό Πάσχα". Το φως της Ανάστασης να φωτίζει τις καρδιές όλων!

Υπεύθυνη Εκπαιδευτικός: Δασκάλου Βασιλική (ΠΕ70)

 

 

 

1η Ενημερωτική Συνάντηση, 2022-2023Στο πλαίσιο της 1ης ενημερωτικής συνάντησης, οι γονείς των μαθητών/τριών της Α' τάξης (σχ. έτος 2022-2023) ενημερώθηκαν για τον τρόπο εργασίας των μαθητών στη τάξη όπως και στο σπίτι. Ακολούθησε μια εποικοδομητική συζήτηση και στο τέλος δόθηκαν προτάσεις βιβλίων που αξίζουν ανάγνωσης καθώς και οδηγίες για καλύτερη μελέτη στο σπίτι.

Υπεύθυνη Εκπαιδευτικός: Δασκάλου Βασιλική (ΠΕ70)

  

 

Γιορτή 25η Μαρτίου, 2022Την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022, οι μαθητές της Α' τάξης μας παρουσίασαν τους ήρωες και τις ηρωίδες της ελληνικής επανάστασης λέγοντας ποιήματα κάτω από το δέντρο της ειρήνης και του πολέμου!

Υπεύθυνη Εκπαιδευτικός: Παπαδοπούλου Κυριακή (ΠΕ70)

 

 

Κύλιση στην Αρχή