μενού
colors

Ανακοινώσεις

 

follow green

Αγαπητοί γονείς,

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους γονείς της Α’ Τάξης και να υπενθυμίσουμε σε όλους τους υπόλοιπους ότι το σχολείο μας συμμετέχει στο ολοκληρωμένο και καινοτόμο πρόγραμμα περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης Followgreen με επιβράβευση των πολιτών και μαθητών του Δήμου μας.

Με επίσκεψη στην ιστοσελίδα https://www.followgreen.gr/ioannina μπορείτε να δημιουργήσετε τον προσωπικό σας λογαριασμό online, δηλώνοντας το όνομά σας & και τα στοιχεία κατοικίας σας, προκειμένου να συγκεντρώσετε πόντους επιβράβευσης παίζοντας με quiz, βλέποντας video και διαβάζοντας εκπαιδευτικά και ενημερωτικά άρθρα σχετικά με την ανακύκλωση.

Τους πόντους αυτούς τους δωρίζετε στο σχολείο μας, επιβραβεύοντας την προσπάθεια των μαθητών μας για ανακύκλωση και ενισχύοντας έτσι την ευγενή τους άμιλλα με τους συμμαθητές τους άλλων σχολείων στο πλαίσιο σχολικών μαθητικών διαγωνισμών.

Ξεκινήστε τώρα, λοιπόν! Δημιουργήστε τον πράσινο λογαριασμό σας, ενημερωθείτε με τα παιδιά σας, παίξτε και κερδίστε πόντους για να έχει το σχολείο μας θετικό πρόσημο στο οικολογικό του αποτύπωμα!

 

 

 

 

Καλή Σχολική Χρονιά

Αγαπητοί γονείς,

Σας ευχόμαστε καλή και δημιουργική διδακτική χρονιά γεμάτη υγεία και σας κάνουμε γνωστό ότι ο Αγιασμός θα πραγματοποιηθεί για όλες τις σχολικές μονάδες του συγκροτήματος την Τετάρτη 11/9/2019 στις 8:45 στον αύλειο χώρο της Ακαδημίας.

Την ίδια μέρα θα μοιραστούν τα βιβλία και τα σημειώματα για τα σχολικά αντικείμενα που θα χρησιμοποιήσει ο κάθε μαθητής.

Καλή συνεργασία!

Με εκτίμηση
Η Διεύθυνση του Σχολείου

 

 

 

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΕΠΟΠΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
1ου ΚΑΙ 2ου ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ 
ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Κάνουμε γνωστό ότι στα Πειραματικά Δημοτικά Σχολεία Ιωαννίνων, υπάρχουν για το σχολικό έτος 2019 - 2020, οι παρακάτω κενές θέσεις μαθητών ανά τάξη:

1ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων

  • Μία (1) θέση στη Β΄ τάξη.
  • Μία (1) θέση στη Γ' τάξη.
  • Μία (1) θέση στη Δ' τάξη.

2ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων

  • Μία (1) θέση στη ΣΤ΄ τάξη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στη Διεύθυνση του 1ου ή 2ου Πειραματικού, από 02 έως 05/09/2019. Η κλήρωση θα διεξαχθεί την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019 (αίθουσα Α' τάξης - 2ο Πειραματικό  & ώρα 10.00 π.μ.).

 

Ο Πρόεδρος του ΕΠ.Ε.Σ
Φύκαρης Ιωάννης
Επίκουρος Καθηγητής

 

 

 

 

 

Εγγραφές για την Α' τάξη, 2015-2016

Την Τρίτη 11/06/2019, πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για την εισαγωγή των μαθητών/τριών στην Α' Τάξη του 1ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων, για το Σχολικό Έτος 2019-2020. Σας ανακοινώνουμε τον πίνακα των κληρωθέντων μαθητών/τριών.

Πίνακας κληρωθέντων μαθητών για την Α' τάξη, 2019-2020


Μετά τη διενέργεια της κλήρωσης, δηλαδή από 11 έως 18 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθούν οι εγγραφές των μαθητών στην Α΄ Τάξη του Σχολείου μας.

Σύμφωνα με τις διατάξεις της §4 του άρθρου 7 του Π.Δ. 79/2017 (ΦΕΚ 109/Α/1-08-2017), τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την εγγραφή στην Α΄ τάξη του Δημοτικού Σχολείου είναι τα εξής:

α. Επίδειξη του βιβλιαρίου υγείας του μαθητή ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, στο οποίο φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.
β. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.).
γ. Βεβαίωση φοίτησης από το Νηπιαγωγείο.
δ. Αίτηση - υπεύθυνη δήλωση εγγραφής.

 

 

 

 

Εγγραφές για την Α' τάξη, 2015-2016

Η κλήρωση για την εισαγωγή των μαθητών/τριων στην Α' Δημοτικού του 1ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων για το σχ. έτος 2019-2020, θα διεξαχθεί την Τρίτη 11 Ιουνίου 2019 και ώρα 9:00 π.μ. στην αίθουσα Αρχιεπισκόπου Σπυρίδωνος ΖΠΑ.

 

 

 

 

 

 

 

Κύλιση στην Αρχή