μενού
colors

mar2017 thub

Την Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017 οι μαθητές της Γ΄ Τάξης επισκέφθηκαν τη Ζωσιμαία Δημόσια Κεντρική Ιστορική Βιβλιοθήκη Ιωαννίνων και συμμετείχαν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο "Γνωριμία με τους 12 Θεούς του Ολύμπου".  Οι μαθητές αφού παρακολούθησαν την σχετική παρουσίαση, κλήθηκαν να απαντήσουν σε αινίγματα σχετικά με τους 12 Θεούς του Ολύμπου. Στη συνέχεια περιηγήθηκαν στους χώρους της βιβλιοθήκης και είδαν τον τρόπο δανεισμού, αλλά και μελέτης βιβλίων μέσα στη βιβλιοθήκη. 

 

 

Περισσότερα...

nov2015 thub

Τη Ζωσιμαία Δημόσια Κεντρική Ιστορική Βιβλιοθήκη Ιωαννίνων επισκέφθηκε η Α΄ τάξη του σχολείου, στις 4 Νοεμβρίου 2015. Εκεί μας υποδέχθηκε η ηθοποιός Ναταλία Μίγδου, η οποία μας μίλησε για την ιστορία της Βιβλιοθήκης  και μας αφηγήθηκε πολύ παραστατικά το λαϊκό παραμύθι «Τρεις τρίχες λύκου» (Λιλή Λαμπρέλλη, «Η γυναίκα με τα χέρια από φως», Σειρά: Κι αν σου μιλώ για παραμύθια, 2014)

Στόχος του συγκεκριμένου προγράμματος, με τίτλο «Μπορώ» ήταν η έκφραση συναισθημάτων μέσα από εικόνες, η τόνωση της αυτοεκτίμησης και της εμπιστοσύνης με video, animation, παιχνίδια και τραγούδι.

 

Περισσότερα...

Κύλιση στην Αρχή